Sulje

...JA HAKUKONE AUTTAA!

Etusivun Klikkaa tästä ja komenna kundit kaivamaan -linkin takaa löytyvä hakukone on vallan erinomainen konsti löytää etsimäsi.

Yksinkertaisimmillaan hakusi perustuu artistin nimeen. Mikäli taiteilijalla on äänitteitä tietokannassa, saat suoran linkin niihin. Lisäksi näet kaikki ne tietokannan artistit, joilla on luonnollinen yhteys hakemaasi artistiin.

Voit tehdä myös monipuolisia sekahakuja usealla eri kriteereillä samanaikaisesti, vaikkapa levymerkillä, äänitetyypillä ja julkaisuvuodella (Hi-Hat single 1975). Myös artistin omistuskirjoituksella (autographed / suomilevyissä nimmari) varustetut erikoisuudet löytyvät näin.

Hakukoneen avulla jäljität myös kokoelmalevyt ja vaikkapa soundtrackit, joilla etsimäsi artisti esiintyy. Ainakin valtaosan niistä.

Ja mikäli olet kiinnostunut Suomessa prässätyistä kotimaisista sinkuista, kirjoita hakukenttään simppelisti suomi single.

Rohkenenko ehdottaa, että leikit seuraavan vartin hakukoneella. Pane mielikuvituksesi liikkeelle ja komenna kundit kaivuuhommiin!