Sulje

LEVYJENI KUNNOSTA

Kertakaupan sijaan hamuan kestävää kontaktia äänitekokoelmaansa kartuttaviin musiikin ystäviin kautta Suomen niemen. Jotta suhde pysyisi lämpimänä pitkään, on tarjoamieni tuotteiden oltava odotustesi arvoisia. Sen pyrin varmistamaan skarpilla kuntoluokittelulla!

SSLevy on yhä suljettu muovikelmulla.
MSoittamaton yksilö. Sekä levy että kansi ovat uuden veroiset.
M-Levyä on soitettu vain kerran pari. Näyttää lähestulkoon uudelta ja soi virheettömästi.
EXLevyssä on muutamia pieniä hiusnaarmuja tai muita visuaalisia virheitä, jotka eivät vaikuta sointiin. Myös kansi on edelleenkin hulppeassa kunnossa
EX-Hiusnaarmujen tai muiden pikkuvirheiden määrä on hieman kasvanut. Mistään vakavasta vajaavaisuudesta ei kuitenkaan ole kyse. Kunto on yhä vallan hyvä.
VG+Käytön jäljet näkyvät vinyylissä jo selkeämmin. Myös kansikotelo on hieman kärsinyt. Visuaalisista vioista huolimatta levy on vielä varsin hyväkuntoinen, täysin kuranttia tavaraa useimmille keräilijöille, myös meikäläiselle!
VGLevy ei ole enää mikään neitseellinen kaunokainen, myös äänenlaadussa voi olla osin pientä parantamisen varaa. Kevyttä rahinaa ja snadeja napsuja saattaa ilmetä siellä täällä. Kannet ovat nekin vielä aivan siedettävät. Ihan kelpo kiekko tämäkin.
GEnemmän ja isompia pintavammoja, jotka eivät kuitenkaan häiritse isommin kuuntelua. Kansissa reilua ympyräkulumaa ym. kokonaisvaikutelmaa kimpassa pudottavia rumuuksia.
FRunsaasti visuaalisia virheitä vinyylissä ja kansissa. Äänite on ainoastaan välttävässä kunnossa.
PLevy on jo ruma, kuitenkin yhä täysin soittokelpoinen. Taustarahina on jo reilua ja napsut saattavat hetkittäin sattua herkkään korvaan. Kannet pysyvät vielä kasassa.
BSurkea tapaus. Sääli!

Pääosin kuntoluokittelu on tehty silmävaraisesti kirkkaan valon ääressä. Korvia on kuitenkin käytetty apuna eritoten silloin, kun levyn visuaalinen kunto herättää epäilyksen soinnin laadukkuudesta.

Mikäli tuote ei vastaa kunnoltaan lupauksia, voi sen luonnollisesti palauttaa. Se on reilu peli!