CloseCreate order/offerPrint

Prime Cuts

Artist information:
Artist:
Fredi
Instrument(s):
Vocals
Country:
Finland
Gender:
Male
Other info:
Katso myös: Kivikasvot

Record title:
Fredi (FIN)
Price: (Euro)
30
Main style:
Suomi
Substyle(s):
Iskelmä & Viihde

Record information:
Record Company/
Label:
Finnlevy
Catalogue
number:
SFLP 9500
Released
originally:
1969
This copy:
(if not orig.)

Cover made in:
Finland
Record made in:
Finland
Media:
Album
Sub media:
LP
Condition/
cover:
G
Condition/
record(s):
VG+
Additional information about:
Label:Cover:
Sininen ja valkoinen etiketti. Keskellä vasemmalla Finnlevyn "f"-kuvalogo. B-sivulla hieman kirjoitusta (> etunimi pienellä).Puolikiiltävät kannet. Pintakulumaa ja runsaasti pieniä likatahroja molemmin puolin (> levykotelon avoin sivu). Useita reunarepeämiä avaussivulla, korjattu paperilla ja liimalla sisältä käsin. Reunoissa kulumaa ja pikkuryppyjä. Hieman kuluneet / ruttaantuneet kulmat, joista yksi (> vasemmalla alhaalla) on myös kevyesti taittunut.
Record(s):Attachment:
Jonkin verran hiusnaarmuja ja kevyitä pinta- / neulanjälkiä. Soi upeasti kera satunnaisten pikkurutinoiden ja -napsujen.
Other information & picture:
Mikkelissä 1942 Matti Kalevi Siitosena syntynyt suosittu iskelmälaulaja ja viihdyttäjä. Miehen ensimmäinen omissa nimissä ilmestynyt pitkäsoitto, jolla mukana mm. "Milloinkaan en löydä toista samanlaista", "Napostellaan", "Roskisdyykkarin balladi", "Kolmatta linjaa takaisin", "Varjoon - suojaan", "Onhan päivä vielä huomennakin", "Pieni nukke" ja "Se päivä tulee kerran". Levy julkaistiiin kehdella eri kannella, tämä on 'isonaamainen' versio.


www.primecuts.fi