CloseCreate order/offerPrint

Prime Cuts

Artist information:
Artist:
Eri esittäjiä
Instrument(s):
Country:
Finland
Gender:

Record title:
Moskovan Festivaali 85: Nuorison ystävyyden lauluja (FIN)
Price: (Euro)
10
Main style:
Suomi
Substyle(s):
Pop, Rock

Record information:
Record Company/
Label:
Melodiya
Catalogue
number:
C90 23341 007
Released
originally:
1985
This copy:
(if not orig.)

Cover made in:
Finland
Record made in:
Russia
Media:
Album
Sub media:
LP
Condition/
cover:
EX-
Condition/
record(s):
EX-
Additional information about:
Label:Cover:
Punainen etiketti. Ylhäällä musta Melodiyan "M-kirjain raameissa" -kuvalogo.Kiiltävät kannet. Yläsaumassa (> keskellä) hieman kulumaa. Reunoissa pikkuryppyjä. Hieman kuluneet kulmat, joista yksi (> alhaalla oikealla) on myös taittunut.
Record(s):Attachment:
Pari pientä pinta- / neulanjälkeä, jotka eivät kuulu. Ilmeisesti prässys on kuitenkin sen verran huono, että siellä täällä (hiljaisissa kohdissa) kuuluu kevyttä pohjarutinaa. Soi pääsosin mainiosti.
Other information & picture:
Outo lintu, josta ei juurikaan löydy tietoa. Suomen Festivaaliyhdistys ry:n julkaisema albumi, aiheena Moskovan Festivaali 85 -tapahtuma. A-puolella Bulat Okudzhava, Alla Pugacheva, Juri Antonov, Opus ja Ruja esittävät slaavilaissävyitteistä poppia, kun taas takasivu on omistettu suomalaisartisteille: Kadotetut "Hiljaiset kyyneleet (Washingtonin luodit)", "Anneli Saaristo "Siniperho", Se "Kadonneet", Liisa Tavi "Kautta koko Chilen" sekä Vesa-Matti Loiri ja Anneli Saaristo "Matti Väkevän kuolema". Suomalaiset biisit on kaikki äänitetty kmo. albumia varten, eikä ko. versioita ole tietääkseni julkaistu muualla. Kannet on taiteillut Riipinen/GOGH. Takakannen niukoista suomenkielisistä teksteistä päätellen (sekä venäläisen kollegan välittämän infon mukaan) levy on tehty yksinomaan Suomen markkinoille.


www.primecuts.fi